Miranda Dros, Hoofd Opleiding & Ontwikkeling EE Acteerservice/Edu-Act

´Danique deed de “Opleiding Trainingsacteur” bij Dubbel E Acteerservice in 2015/2016. Zorgvuldigheid, sensitiviteit en integriteit kenmerken haar als trainingsactrice.Voor haar staat de cursist centraal en ze zal middels haar spel en feedback alles doen om een veilige en optimale leerervaring te bieden.Ze heeft respect en oog voor het leerproces van de cursist en is daarin ondersteunend en helpend. Kortom: Danique is een professionele trainingsactrice met een groot en warm hart.´

Roland Verheugd, trainer:

”Als trainer heb ik regelmatig gewerkt met Danique. Zij is een goede trainingsactrice, omdat zij op een realistische manier gedrag neerzet en zij duidelijke en leerzame feedback geeft aan deelnemers. Ze kan snel schakelen en begrijpt goed wat het doel is van bepaalde situaties. Helemaal top!”

Hanneke Schinkel, trainer communicatieve vaardigheden en conflictmanagement. 

”Danique weet tijdens een training uiteenlopende rollen op een levendige manier neer te zetten, al dan niet gekoppeld aan diverse communicatiemodellen zoals DISC. Hierbij stemt ze op een sensitieve manier af op onze studenten waardoor een optimale leersituatie ontstaat. In haar feedback is Danique helder, subtiel en direct, wat ik persoonlijk een mooie combinatie vind.

Ik werk graag met Danique als trainingsacteur, daarnaast is zij ook een prettige collega die vanuit haar onderwijsachtergrond meedenkt over het optimaliseren  van onze trainingsprogramma’s en assessments.”