Benieuwd naar ervaringen met Thuis in Theater? Lees ze hieronder!

Ook uw ervaring met Thuis in Theater delen? Dat wordt ontzettend gewaardeerd! Stuur uw ervaring naar info@thuisintheater.nl en binnen enkele dagen wordt deze dan geplaatst op mijn website.

Loes schreef:
“ Wij hebben onze dochter tijdens de training enorm vooruit zien gaan; ze is harder gaan praten, kijkt mensen aan met praten, is zekerder van zichzelf geworden en kan beter en sneller verwoorden hoe zij zich voelt. Ook ziet ze in wat relevant voor haar is en wat ze beter los kan laten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze weer met plezier naar school ging. Ik vind het bijzonder hoe jij dit samen met haar voor elkaar hebt gekregen en ben je daar dankbaar voor! Ze vond het leuk om naar de training te gaan en gezellig om met jou te praten!
Ymke schreef:
“Vanaf het eerste t/m het laatste contact met Danique hebben wij als zeer prettig ervaren. Danique heeft ons als ouder zijnde stap voor stap meegenomen in het traject dat voor ons lag. De vooraf gestelde doelen en de rapportage na elke sessie waren een fijne houvast. 
Danique heeft tijdens de eerste sessie heel knap direct het vertrouwen van onze dochter weten te winnen. Hierdoor stond zij meteen ‘open’ voor alle dingen die haar werden aangereikt. Na elke sessie was ze erg enthousiast en zagen wij haar groeien. Voor haar was het een feestje om naar Danique toe te gaan.
Danique heeft denk ik de gave om ieder kind op zijn/haar eigen manier te ‘zien’ en weet hier vervolgens de juiste snaar te raken. Heel knap!
Een Rots & Watertraining bij Danique heeft ons heel veel gebracht en is zeker een aanrader. 
Dank je wel Danique, voor je input, vertrouwen en liefdevolle benadering.”

Iris schreef:

”Mede door Rots en Water heeft onze dochter meer tools in handen gekregen om zich zekerder te voelen van zichzelf en dit ook in gedrag te vertalen. Ze heeft onder andere geleerd meer van eigen kracht uit te gaan en waar nodig ook mee te bewegen met anderen.  Danique is een topper! Ze verplaatst zich heel goed in de ander, werkt  – na een korte probleemanalyse – doelgericht en met een duidelijk plan. Dat wat zij met onze dochter oefende werd duidelijk terug gekoppeld. Hierdoor konden wij onze dochter weer beter helpen het geleerde in de praktijk te brengen. Rots en water – en zeker door Danique – is een aanrader!”

Famke schreef:
”Thijs, mijn zoon van 8 jaar, heeft bij Danique de cursus Rots&Water gevolgd. Van een verlegen kwetsbaar jongetje is hij, mede door de cursus een meer zelfverzekerd en vooral blijer kind. Het contact met Danique was heel prettig en ondanks dat je als ouder niet bij de lessen aanwezig bent, zorgt Danique voor een goede informatie overdracht.  Iedere week kreeg ik een uitgebreid verslag over welke oefeningen ze gedaan hadden en hoe Thijs zich ontwikkelde. Ook door het huiswerk wist ik waar ze mee bezig waren en Thijs kon dan (heel trots) laten zien wat hij geleerd had.

Wat zou het fijn zijn als ieder kind Rots&Water zou volgen.”

Liesbeth schreef:
Onze dochter heeft de rots en watertraining gevolgd bij Danique.
Danique wist bij de eerste ontmoeting al de vinger op de gevoelige plek te leggen bij onze dochter. Ze kwam altijd heel enthousiast terug en is opener geworden.
Ze is zelfverzekerder geworden en uit nu meer haar gevoelens en gaat daarover met ons in gesprek!
Het heeft ons allemaal echt veel opgeleverd!
Danique veel plezier met alle kindjes die je nog mag helpen.”

 Jeroen schreef:
”Onze zoon heeft bij Danique de Rots en Water training met succes en vooral veel plezier gevolgd. De gezamenlijke intake vooraf maakt de doelen van de training goed duidelijk en met het nagesprek, waarbij alles nog eens wordt geavalueerd, wordt de training ook prettig afgerond. Danique is heel geduldig, lief en neemt je kind ook heel serieus waardoor die zich al snel op zijn gemak voelt en makkelijk openstelt. Met haar enthousiasme en humor maakt ze van elke training iets leuks. De oefeningen hadden al snel resultaat en geven voldoende handvatten om ook in de toekomst op terug te kunnen vallen.

Deze training is echt aan aanrader, voor iedereen. Bedankt Danique!”

Cindy schreef:
”Danique kijkt en luistert goed. Ze wist snel en goed de juiste snaar van ons kind te raken. Met een kundige aanpak, vleugje humor heeft ze ons kind meer in zijn kracht gezet. We gebruiken nog regelmatig de voorbeelden van Danique uit de rots & water trainingen, dat helpt om met plezier en vertrouwen in het leven te staan.”

Helga schreef:
”Danique is superlief en heeft me geweldig geholpen met de rots en water training…” dit zijn de woorden van mijn 8 jarige dochter Cecilia . Wij als ouders zien ook duidelijk een positieve verandering in de houding/gedrag van onze dochter en zijn blij dat ze direct een hele leuke positieve klik met Danique had/heeft wat denk ik niet zo raar is omdat Danique heel spontaan en open staat voor de personen die ze helpt. Nogmaals onze dank voor alle goede tips en adviezen aan onze dochter… Ga zo door…!!!

Guyon schreef: (9 jaar)
”Ik heb rots en water training gedaan bij Danique en ik vond het een hele leuke training .de oefening met de strandbal helpt mij nog steeds.
Iedereen zou die training moeten volgen. Bedankt Danique”

Monique schreef:
”Danique had een enorme uitdaging aan onze zoon. Het is niet altijd even makkelijk om als 7 jarige door het leven te gaan. Anderen goed te begrijpen, maar ook om goed begrepen te worden. Door haar flexibiliteit, geduld en goede samenwerking met ouders, is het Danique samen met mijn zoon gelukt om de groepstraining van Rots en Water succesvol af te ronden. We zagen onze zoon iedere week met sprongen vooruit gaan, van een wat onzekere naar een zelfverzekerde jongen met een stabiele basis. Dank je Danique!”

Nancy schreef:
”Danique is super goed in het geven van de rots en water training. Mijn zoon heeft een individuele training bij haar gevolgd. Hij stond er in het begin zelf nog niet achter maar Danique heeft hem zo ver gekregen het toch te doen. Ze had veel geduld met hem en voelde hem goed aan. Na de 5 lessen kreeg hij een diploma en was hij super trots en vond het eigenlijk toch wel een erg leuke training! Hij gebruikt nog steeds sommige oefeningen in bepaalde situaties en dat helpt hem goed! Onze ervaring is dus uitstekend, Thuis in Theater is echt een aanrader!!!”

Miranda schreef:
”Danique heb ik leren kennen als Rots en Watertrainer bij mij in de klas. Zij kon op een prachtige manier kinderen omschrijven en ze wist tot de kern te komen bij de kinderen. Zij heeft een bruisende energie die aanstekelijk werkt. De Rots en Water training heeft er mede voor gezorgd dat de klas een groep werd. De kinderen leerden meer bij zichzelf te blijven en beter met elkaar te communiceren. De sfeer werd hier aanzienlijk door verbeterd.

In het najaar van 2015 heeft mijn zoon de individuele training van Rots en Water bij Danique gevolgd. Hij heeft een gereedschapskoffer vol tools meegekregen en hierdoor inzicht gekregen in zichzelf en de ander. Regelmatig wijzen wij hem nog op enkele oefeningen als hij iets lastig vindt.  Met veel humor wist Danique hem te enthousiasmeren en zijn kwaliteiten naar boven te halen. Ze is eerlijk in haar feedback naar de ouders en het kind. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Bij Danique is het dat je krijgt wat je ziet. Wij als ouders hebben het gevoel ons kind een cadeautje te hebben gegeven waar hij zijn hele leven iets aan heeft”.

Alexandra schreef:
”Mijn dochter heeft de Rots en Watertraining bij Danique gevolgd. Danique is een lieve, enthousiaste jonge vrouw met een natuurlijk ‘kinder’talent, waardoor kinderen haar heel toegankelijk vinden. Mijn dochter, en ook de andere kinderen in de groep, zijn fan! Ook Danique’s communicatie c.q. terugkoppeling naar de ouders heb ik als fijn en duidelijk ervaren. Zowel kinderen, ook zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, als ouders worden wijzer van Thuis in Theater. Mijn dochter en ik raden Danique dan ook van harte aan!”

Floor schreef:
”Danique is een kei van een Rots en Water-trainer! Ze kan goed waarnemen wat er speelt, vanuit warme compassie confronteren en een positieve sfeer creëren van waaruit nieuw gedrag geleerd kan worden. Absoluut een aanrader om met Danique aan de slag te mogen zijn!”

Arjen schreef:
‘Zowel mijn oudste als mijn jongste dochter hebben met veel plezier een training bij Danique gevolgd (resp.Speel je spel en Rots en water) en dat is erg goed bevallen. Met haar passie, enthousiasme, creativiteit en vakinhoudelijke skills weet ze fantastische resultaten te boeken. Echt een topper!’

Ewoud schreef:
‘Merkbaar resultaat door de passie en energie waarmee Danique de “Rots en Water” training geeft. Aanrader!’

Hettie schreef:
‘Mijn 17jarige zoon is erg enthousiast: “Danique is als dramacoach erg betrokken. Ze werkt met veel aandacht en enthousiasme bij alles wat ze doet. Danique heeft kennis van zaken en luistert goed. Wat ze hoort en ziet, gebruikt ze praktisch, doeltreffend en enthousiast. Ik voel me snel op mijn gemak bij haar en dat zorgt voor een fijne samenwerking. Op een speelse en praktische manier leer ik een heleboel’.